Babagan TORUI

  • 01

    Sapa Kita?

    kita produsen mesin plastik, wiwit 2007 taun. mesin penghancur plastik khusus, mesin peletis plastik, garis extruder pipa / profil, teknisi kita duwe pengalaman 25 taun. lan isih nggawe riset ningkatake mesin.

  • 02

    Apa sing Ditindakake?

    kita ora mung fokus ing produksi mesin, nanging uga luwih peduli karo ide pelanggan. miturut panjaluk pelanggan, kita bisa nyedhiyakake garis mesin lengkap saka A nganti Z.

  • 03

    Aplikasi Produk

    mesin sing digunakake khusus ing area plastik, kayata kanggo daur ulang plastik, nggawe granula plastik kanggo digunakake maneh, nanging daur ulang ilmu pengetahuan penting banget.

  • 04

    Hubungan Kerjasama

    Kajaba pelanggan domestik, kita uga nggawe pasar luar negeri. Kanthi upaya yeats, kita entuk hubungan sing apik, lan pasar utama ing Amerika Selatan, Afrika, Eropa, lsp.

PRODUK

Warta

  • Introduce of PP melt blown fabric cloth
  • How to choose right one pelletizing machine?
  • How to choose PVC wire pipe?

INQUIRY

  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner